Fietsenreparaties

Fietsenmaker Bussum is gespecialiseerd in het repareren en verkopen van alle soorten fietsen. Bij ons bent u aan het juiste adres. Onze vakkundige monteurs met veel ervaring zullen de juiste service verlenen zodat u weer lang kunt genieten van het fietsen. Voor de reparatie van uw tweewieler gebruiken wij speciale materialen en gereedschappen.

Naast reparaties zijn wij ook actief op het gebied van verkoop van alle soorten fietsen. Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen in onze collectie, bij ons in de winkel.

E-bike reparaties

Ook elektrische fietsen hebben van tijd tot tijd goede onderhoudsbeurten nodig. Het repareren van e-bikes is een vak apart. Onze gespecialiseerde monteurs zorgen ervoor dat u weer de weg op kan met uw e-bike.

Wij werken uitsluitend met A-kwaliteit onderdelen zodat u weer veilig en met plezier kunt door kunt trappen op uw elektrische fiets.

Heeft u een vraag en wilt u meer weten? Kom dan gerust eens langs of neem contact op via de CONTACT pagina.

Beste service vindt u bij Fietsenmaker Bussum!

Bij Fietsenmaker Bussum bieden wij u de beste service van Amsterdam. Geen verrassingen en altijd duidelijke informatie. Onze monteurs informeren u ter plekke en over de mogelijkheden en de kosten. Voor de meeste reparaties is uw fiets dezelfde dag klaar om opgehaald te worden.

Indien nodig hebben wij bovendien een ruim aanbod leenfietsen. Zo blijft u mobiel terwijl wij uw fiets repareren. Dit alles doen wij al meer dan 35 jaar met een glimlach.